Hoog Kanje 40, Zeist

Kenmerken

Verhuurd
Servicekosten
€ 40 p.m.
Wijk
Kerckebosch
Locatie
In bosrijke omgeving, Nabij winkels
Postcode
3708 DJ Zeist
Woningtype
Appartement
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
69m²
Oplevering
Per direct

Omschrijving

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement gelegen in de mooie groene wijk 'Kerckebosch". De ligging is zeer centraal, alle voorzieningen waaronder een winkelcentrum en scholen liggen in de nabije omgeving. Daarnaast loop je zo de uitgestrekte bossen in. Het centrum van Zeist ligt op 15 minuten fietsen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed, de uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken en binnen een paar minuten fiets je naar het NS station Driebergen-Zeist.

Begane grond:

Entree met toegang tot de hal en het trappenhuis. 

Eerste verdieping:

Entree/gang, separaat toilet, badkamer met douche en wastafel, 2 slaapkamers. Woonkamer, keuken zonder apparatuur met aansluiting wasmachine en toegang naar balkon. Extra (fietsen)berging in het souterrain. 

U kunt zich inschrijven op onze eigen website. Om in aanmerking te komen voor dit appartement stuurt u een inschrijfformulier met bijlagen via de 'reageer button' op onze website. 

Deze foto's zijn van een zelfde type appartement.

Wij hanteren een inkomenseis van minimaal 4x de huur aan bruto maandinkomen. 

Gelieve geen telefonisch contact met ons op te nemen.

Deze woning wordt niet verhuurd aan woningdelers en wij werken niet met een garantstelling


Locatie

[ { "address": "Hoog Kanje 40", "zipCode": "3708 DJ", "city": "Zeist", "lat": 52.0760558, "lng": 5.2612614, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]