Hoog Kanje 144, Zeist

Kenmerken

Verhuurd
Servicekosten
€ 46.5 p.m.
Wijk
Kerckebosch
Locatie
In bosrijke omgeving, Nabij winkels
Postcode
3708 DL Zeist
Woningtype
Galerijflat
Balkon
Ja
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Oppervlakte
80m²
Oplevering
In overleg

Omschrijving

4-kamer appartement gelegen in de mooie groene wijk 'Kerckebosch". De ligging is zeer centraal, alle voorzieningen waaronder een winkelcentrum en scholen liggen in de nabije omgeving. Daarnaast loop je zo de uitgestrekte bossen in. Het centrum van Zeist ligt op 5 minuten fietsen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed, de uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken en binnen een paar minuten ben je op de fiets op het NS station Driebergen-Zeist.

Begane grond:

Entree met brievenbussen en bellentableau. 

Eerste verdieping:

Entree/gang, 2 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met bad, wastafel en radiator. Lichte woonkamer met open keuken zonder apparatuur, toegang tot balkon en toegang tot 3e slaapkamer. Separate berging op de parterre van het complex. 

U kunt zich inschrijven op onze eigen website. Om in aanmerking te komen voor dit appartement stuurt u een inschrijfformulier met bijlagen via de 'reageer button' op onze website.

  • Gelieve geen telefonisch contact met ons op te nemen.
  • Wij hanteren een inkomenseis van minimaal 4x de huur aan bruto inkomen. 
  • Wij werken niet met een garantstelling.


Locatie

[ { "address": "Hoog Kanje 144", "zipCode": "3708 DL", "city": "Zeist", "lat": 52.0765433, "lng": 5.2633314, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]