Graaf Adolflaan, Zeist

Kenmerken

Verhuurd
Servicekosten
€ 47.5 p.m.
Wijk
Kerckebosch
Locatie
Nabij bossen, Nabij winkels
Postcode
3708 XA Zeist
Woningtype
Galerijflat
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
67m²
Oplevering
Per direct

Omschrijving

Omschrijving

3-kamer appartement gelegen in de mooie wijk 'Kerckebosch". De ligging is zeer centraal, alle voorzieningen waaronder een uitgebreid winkelcentrum, scholen en sportfaciliteiten liggen in de nabije omgeving. Daarnaast loop je zo de uitgestrekte bossen in. Het centrum van Zeist ligt op 5 minuten fietsen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed, de uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken en binnen een paar minuten fiets je naar het NS station Driebergen-Zeist.

Begane grond:

Entree met toegang tot de algemene hal, de lift en het trappenhuis. De bergingen zijn gelegen in de kelder van het gebouw.

Tweede verdieping:

Entree, alle vertrekken zijn bereikbaar vanuit de L-vormige hal/gang. Separaat toilet, badkamer met douche, wastafel en radiator. Twee slaapkamers, ruime L-vormige woonkamer met toegang tot het balkon. Eenvoudige keuken.

Indien u interesse heeft in deze woning, kunt u zich inschrijven op onze eigen website. Om in aanmerking te komen voor dit appartement stuurt u een inschrijfformulier met bijlagen via de woning op onze website. Gelieve geen telefonisch contact met ons op te nemen.

LET OP!  Deze woning wordt verhuurd voor de duur van maximaal 24 maanden en kan na de einddatum niet verlengd worden.

  • Gelieve geen telefonisch contact met ons op te nemen.
  • Wij hanteren een inkomenseis van minimaal 4x de huur aan bruto inkomen. 
  • Wij werken niet met een garantstelling.
  • Deze woning wordt niet verhuurd aan woningdelers.


Locatie

[ { "address": "Graaf Adolflaan 0", "zipCode": "3708 XA", "city": "Zeist", "lat": 52.0764625, "lng": 5.2634337, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]