Arnhemse Bovenweg, Zeist

Kenmerken

Prijs
€ 1.214 p.m. ex.
Servicekosten
€ 483.94 p.m.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Hoge Dennen
Postcode
3708 AA Zeist
Woningtype
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
72m²
Oplevering
per direct

Omschrijving

Wilt u een luxe appartement huren in Zeist? Kerckebosch Luxe Appartementen biedt een uniek concept binnen het palet van bestaande woonvormen. Speciaal ontwikkeld voor levensgenieters, mensen die hun kostbare tijd optimaal en vol overgave benutten. Met een appartement dat op alle fronten past, dagelijks comfort op topniveau, maar ook wellness en sportfaciliteiten binnen handbereik.

Uniek is dit concept dankzij de 24-uursservice en een pakket van uitgekiende comfortdiensten. Zo is er onder meer een bemande receptie, huismeester en nachtwacht. Hier is veilig en zelfstandig wonen tot in lengte van jaren gegarandeerd. Kerckebosch is een gemeenschap met leuke, levenslustige, eigenzinnige bewoners die midden in het leven staan. Mensen die zich onderscheiden op het gebied van levenslust, lifestyle en visie.

Er zijn verschillende typen appartementen:
•    Vanaf 72m2 oplopend tot 134m2
•    Fraaie keuken, voorzien van luxe apparatuur
•    Eigen buitenruimte
•    Ongelimiteerd gebruik van alle wellness en sportfaciliteiten
•    24-uursservice, receptioniste en huismeester
•    Gratis WiFi in algemene ruimtes
•    Eigen parkeerplaats

De foto's in deze advertentie zijn van een gemeubileerd Short Stay appartement, maar vergelijkbaar met de normale huurappartementen. De getoonde prijs is voor een 72m2 appartement.


Heeft u interesse?

Reageer dan op deze woning.

Locatie

[ { "address": "Arnhemse Bovenweg 0", "zipCode": "3708 AA", "city": "Zeist", "lat": 52.0744458, "lng": 5.2586441, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]