Raaphorstlaan 25 313, Wassenaar

Kenmerken

Prijs
€ 1.295 p.m. ex.
Servicekosten
€ 161 p.m.
Wijk
Oud-Clingendaal
Postcode
2245 BH Wassenaar
Woningtype
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
98m²
Oplevering
per direct

Omschrijving

Raephorst Serviced Apartments heeft prachtige huurappartementen in het compleet gerenoveerde gebouw dat is omgeven door natuurschoon. De strategische ligging zorgt ervoor dat de dynamiek van de stad binnen redelijke afstand bereikbaar is.

Het betreft appartementen met services die bij uitstek geschikt zijn voor de 55 plusser.
We zien graag dat bewoners zich snel thuis voelen in Raephorst. Waar mogelijk helpen we bij het oplossen van praktische problemen en bieden we extra service. Bewoners kunnen gebruik maken van het Grand Café en extra services zoals: pakketten laten bezorgen, de wasserette en de fitnessruimte.

Drie-kamerappartement:
Entree appartement, hal, toilet met fontein, living met nieuwe open keuken (totaal ca. 31m²) voorzien van inbouwapparatuur (o.a. combi-oven, afwasmachine, koel-vries combi), bijkeuken.
Ruime slaapkamer van maar liefst ca. 19.5 m² met inloopkast en toegang tot het balkon van ca. 11m2. Badkamer bereikbaar vanuit de hal met inloopdouche en wastafel. Tweede slaapkamer/ studeerkamer van ca.20m2.
Berging van circa 6 m² in het souterrain.

De foto's zijn gemaakt van een modelappartement en zijn indicatief, het appartement is te huur zonder stoffering en/of meubels.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van ca. 98 m²;
- Type D op de zuid-west zijde gelegen;
- Complete keuken met inbouwapparatuur;
- Luxe badkamer met douche, wastafel en toilet;
- Ruim balkon;
- Maandelijkse servicekosten ad € 161,-, voorschot gas, water en licht (inclusief stookkosten) ad € 149,50 per maand;
- Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur.


Heeft u interesse?

Reageer dan op deze woning.

Locatie

[ { "address": "Raaphorstlaan 25", "zipCode": "2245 BH", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1178379, "lng": 4.3797585, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]