Raaphorstlaan 25 204, Wassenaar

Kenmerken

Prijs
€ 1.092 p.m. ex.
Servicekosten
€ 161 p.m.
Wijk
Oud-Clingendaal
Postcode
2245 BH Wassenaar
Woningtype
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
62m²
Oplevering
per direct

Omschrijving

Raephorst Serviced Apartments heeft prachtige huurappartementen in het compleet gerenoveerde gebouw dat is omgeven door natuurschoon. De strategische ligging zorgt ervoor dat de dynamiek van de stad binnen redelijke afstand bereikbaar is.

Het betreft appartementen met services die bij uitstek geschikt zijn voor de 55 plusser.
We zien graag dat bewoners zich snel thuis voelen in Raephorst. Waar mogelijk helpen we bij het oplossen van praktische problemen en bieden we extra service. Bewoners kunnen gebruik maken van het Grand Café en extra services zoals: pakketten laten bezorgen, de wasserette en de fitnessruimte.

2-kamer appartement
Het twee kamer appartement heeft een woonoppervlak van 62m2 en heeft één slaapkamer en een balkon. De moderne frisse badkamer heeft een inloopdouche en aansluiting voor een wasmachine. De open luxe keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De inpandige berging is in de kelder. Raephorst heeft een parkachtige tuin en parkeerplaatsen op eigen terrein en een receptieservice.

• De servicekosten bedragen € 161,00 per maand
• Voorschot gas, water, licht (en stookkosten) € 113,50 per maand
• Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur


Heeft u interesse?

Reageer dan op deze woning.

Locatie

[ { "address": "Raaphorstlaan 25", "zipCode": "2245 BH", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1178379, "lng": 4.3797585, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]