Middegaalspad 76, Veghel

Kenmerken

Verhuurd
Servicekosten
€ 56 p.m.
Wijk
Veghel centrum
Locatie
In woonwijk
Postcode
5461BH Veghel
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
2021
Balkon
Ja
Parkeren
Op eigen terrein
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
90m²
Oplevering
In overleg

Omschrijving

Te huur zeer ruim (ca 90 m2) drie-kamer appartement, midden in het centrum van Veghel! Het complex is gelegen achter een prachtig historisch klooster, op de locatie van het voormalig ziekenhuisterrein en in de woonwijk Kloosterkwartier waar verschillende type woningen staan.

Appartementen

Er zijn verschillende type appartementen met ieder een eigen indeling. Ze hebben allen een open living, twee slaapkamers en een eigen berging.

Afwerking

Een licht eiken laminaatvloer, behang en schilderwerk, spuitwerk plafond. Eigen elektra, water, telefoon en internet aansluiting.

Keuken

Voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur; hoge koel/vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap.

Badkamer

De wanden in de badkamer zijn betegeld tot aan het plafond. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Ook is er is vloerverwarming/koeling en een designradiator aanwezig.

Buitenruimte

Alle appartementen hebben een balkon.

Service kosten

Het voorschot service kosten bedraagt € 56,00 per maand. In de service kosten zijn de volgende posten opgenomen:

Onderhoud schuifdeuren entree, kleefmagneten tussendeuren gangen, hydrofoor, lift, WTW / afzuiger en warmte pomp woningen, glasverzekering buitenglas en in algemene ruimten, elektra en water algemeen, schoonmaak algemene ruimten en glas (er is geen onbereikbaar bewoners glas), dak inspectie, riolering ontstoppen, terrein onderhoud bestaande uit groenvoorziening, buitenverlichting en gladheid bestrijding.

Buitenterrein en fietsenberging

Op het gezamenlijke buitenterrein heeft ieder appartement 1 eigen parkeerplaats en er is een fietsenberging; de fietsen mogen niet meegenomen worden naar de woningen.


Locatie

[ { "address": "Middegaalspad 76", "zipCode": "5461BH", "city": "Veghel", "lat": 51.6210195, "lng": 5.5422032, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]