Frederik van Eedenlaan 73, Hilversum

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 795 p.m. ex.
Servicekosten
€ 50 p.m.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Staatsliedenkwartier
Locatie
In woonwijk
Postcode
1215EM Hilversum
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
1965
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
55m²

Omschrijving

Midden in Hilversum-Zuid komt per 1 april een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 55m2 beschikbaar. Dit appartement ligt op de derde verdieping met een zeer fraai uitzicht op de binnentuin. Middels de entree van het appartementencomplex kunt u dit appartement met de lift of trap bereiken.

U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken, aan de rechterkant treft u een eenvoudige keuken met veel opbergruimte. De woonkamer is heel licht met brede ramen aan de voorzijde waarop u uitzicht heeft op de binnentuin. Via de zijkant van de woonkamer kunt u het balkon bereiken. De slaapkamer heeft twee ruime inbouwkasten en geeft ook toegang tot het balkon. Er is een separate douche en toiletruimte aanwezig. Het appartement is voorzien van een wasmachine en droger.

Het appartement is goed geisoleerd en heeft dubbele beglazing. Dit appartement beschikt ook over een ruime berging in de kelder. 


Plattegronden

Locatie

[ { "address": "Frederik van Eedenlaan 73", "zipCode": "1215EM", "city": "Hilversum", "lat": 52.2174294, "lng": 5.1556948, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]