Binnenweg 6 103A, Bennebroek

Kenmerken

Onder optie
Prijs
€ 600 p.m. ex.
Servicekosten
€ 65 p.m.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Oude Kern Bennebroek
Postcode
2121 GX Bennebroek
Woningtype
Studio
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
30m²
Oplevering
In overleg

Omschrijving

Het prachtige appartementencomplex 'Huis te Bennebroek' is gelegen aan het Bennebroekerbos in Bennebroek. Huis te Bennebroek heeft verschillende services en faciliteiten binnenshuis, zoals een locatiemanager, huismeester, recreatieruimte, fitness en bioscoop. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor en door bewoners.

Dit eenkamerappartement, gelegen op de eerste verdieping, heeft een oppervlakte van ca. 30m2 en is eind 2022 volledig gerenoveerd. Dit eenkamerappartement heeft een open keuken welke is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur en de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine. Ook ligt er een mooie laminaatvloer in de studio.

De badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafelkast met ingebouwde wastafel.

Aan de achterzijde betreed u zo uw eigen balkon met prachtig uitzicht op het groen.

De winkels voor de dagelijkse boodschappen en diverse restaurants zijn dichtbij te vinden. Met de auto bent u binnen 20 minuten op Schiphol of op het strand en met een half uur bent u in het centrum van Amsterdam.

Kale huur:                        ​€ 600,00

Servicekosten:                 €   65,00

Voorschot stookkosten:   €   80,00

Huurprijs:                        745,00

 

Let op: de minimumleeftijd is 30 jaar. De studio is niet geschikt voor studenten.


Locatie

[ { "address": "Binnenweg 6", "zipCode": "2121 GX", "city": "Bennebroek", "lat": 52.3213857, "lng": 4.6035229, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]